Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Follow Us:

Η εταιρία ALFAparts δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1980.Οι εγκαταστάσεις 700 τ.μ. της εταιρείας μας, με την τεράστια γκάμα άνω των 100.000 ανταλλακτικών stock,την τεράστια εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό της συνθέτουν μία απο τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στο χώρο τόσο στην χονδρική πώληση όσο και στην λιανική.

Η εταιρία ALFAparts  εισάγει και διανέμει μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.                                  

  • Γνήσια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων : Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων που κατασκευάζονται από κορυφαίους κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά πωλούνται σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας και συχνά αποκαλούνται γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων OEM: Πρόκειται για ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά αυτοκινήτων με τα γνήσια, τα οποία προέρχονται ακριβώς από τους ίδιους κατασκευαστές ανταλλακτικών που προμηθεύουν με ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρώτης τοποθέτησης (Original Equipment Manufacturers) τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Η μόνη διαφορά είναι πως τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά πωλούνται στις συσκευασίες του κατασκευαστή τους και όχι σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας.
  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Aftermarket: Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων επώνυμων και ποιοτικών κατασκευαστών οι οποίοι όμως δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα γνήσια και τα OEM, ενώ συνήθως είναι πιο φθηνά. Η εταιρία ALFAparts κάνει πάντα αυστηρή επιλογή των εταιριών ανταλλακτικών αυτοκινήτων aftermarket με τους οποίους συνεργάζεται.
  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανακατασκευής (rebuild ή remanufactured): Πρόκειται για προηγουμένως χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία έχουν υποστεί ανακατασκευή και λειτουργούν σαν να είναι καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Η εταιρία ALFAparts αναφέρει ρητά αν τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που εμπορεύεται είναι καινούρια ή αν είναι ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής.
  • Τα προϊόντα του www.alfaparts.gr είναι γνήσια ή εφάμιλλα των γνησίων βάσει της κοινοτικής οδηγίας 461/2010 που ορίζει πως ανταλλακτικά και εξαρτήματα κατάλληλα για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων είναι όλα όσα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. 
  • Σας υποσχόμαστε μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και είμαστε στη διαθεσή σας για οποιδήποτε απορία έχετε να σας βοηθήσουμε τηλεφωνικά η από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα!
  • Βρείτε στο STOCK HOUSE τιμές από 60% εώς 90% μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  • Βρείτε στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ προιόντα από 40% εώς 70%.
  • Ολες οι τιμές στα προιόντα είναι με φπα 24%
  
      ALFAparts

      Λ.Φιλαδελφείας 257
      Κόκκινος Μύλος
      Αχαρναί 13671
      Τηλ.κέντρο 2110130200
      Fax. 2102383289
      e-mail. info@alfaparts.gr