Ξεπερνώντας κάθε μπλε λάμπες αυτοκινήτου στην αγορά, οι νέες λάμπες της  Philips WhiteVision είναι η σωστή επιλογή για οδηγούς που θέλουν να οδηγούν με στυλ, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια!


 

Οι νέες λάμπες White Vision από της Philips, προσφέρουν 60% περισσότερο φως στο δρόμο για αυξημένη ορατότητα και μέγιστη ασφάλεια, αποδίδοντας έως 40% πιο έντονο λευκό, με θερμοκρασία χρώματος έως 4300K για απόλυτο στυλ!

Με θερμοκρασία χρώματος ως 4300K, με ένα κομψό λευκό κάλυμμα και πατενταρισμένη τρίτης γενιάς τεχνολογία επίστρωσης, οι Philips White Vision είναι η απόλυτη αναβάθμιση για τα φανάρια των αυτοκινήτων.

Οι Philips White Vision έχουν πιστοποίηση ECE R87, δίνοντας έτσι μέγιστη ορατότητα, χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια εκτυφλώνοντας τα προπορευόμενα αυτοκίνητα.


60% περισσότερο φως στο δρόμο για τη μεγιστοποίηση της ορατότητας

Μια μεγαλύτερη δέσμη φωτός με 60% περισσότερο   φως από άλλες κοινές λάμπες σας δίνει τη   δυνατότητα να δείτε άλλα οχήματα του οδικού   δικτύου με μεγαλύτερη σαφήνεια. Βελτιώνει την    ασφάλεια, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο   αντίδρασης σε πιθανούς κινδύνους στο δρόμο σας.

 

40% λευκότερο φως

Οι λάμπες Philips White Vision με 40% λευκότερο φως, από αντίστοιχες κοινές λάμπες, φωτίζουν το δρόμο μπροστά από το όχημα με μια έντονη λευκή δέσμη που εξαλείφει αμέσως το σκοτάδι. Αυτό σημαίνει ότι τα φώτα πορείας του οχήματος θα προσφέρουν καλύτερη αντανάκλαση στις οδικές σημάνσεις και τις πινακίδες. Το λευκότερο φως κρατά τον οδηγό σε εγρήγορση κατά τη νύχτα, ώστε να μπορεί να απολαύσει μια πιο άνετη νυχτερινή οδήγηση.

Διατίθενται στα 12V στους τύπους H1, H3, H4Η7 και W5W