Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Follow Us:

Μέσω Μεταφορικής Εταιρείας:

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στη μεταφορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Η παραγγελία σας θα βρίσκεται στο χώρο από όπου θα την παραλάβετε σε μέσο χρονικό διάστημα 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης/πληρωμής της.

Μέσω Εταιρείας Ταχυμεταφορών (courier):

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική μια από της μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντάς σας την ταχύτατη και ασφαλή μεταφορά της παραγγελίας σας. Τα έξοδά αποστολής με τα οποία θα επιβαρυνθείτε για την Αττική είναι  μέχρι κιλά βάρους και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1 €. Αν επίσης επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα επιβαρυνθείτε επιπλέον με 3 € έξοδα αντικαταβολής. Τα έξοδά αποστολής με τα οποία θα επιβαρυνθείτε για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4,5€ μέχρι κιλά βάρους και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,5 €. Αν επίσης επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα επιβαρυνθείτε επιπλέον με 3 € έξοδα αντικαταβολής.

Παραλαβή από το κατάστημα μας:

Δώστε online την παραγγελία σας ή ενημερωθείτε τηλεφωνικά για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του καταλόγου μας που σας ενδιαφέρουν και παραλάβετέ τα από το κατάστημά μας αυθημερόν.

Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι τιμές του φυσικού καταστήματός μας  ALFAparts , και του δικτυακού καταστήματος, www.alfaparts.gr  διαφέρουν.

Όπως γνωρίζετε οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου έχουν πολύ πιο απλές διαδικασίες εκτέλεσης των παραγγελιών σας, με αποτέλεσμα το κόστος να είναι μικρότερο και η διαφορά να είναι προς όφελος του τελικού καταναλωτή.
Σε κάθε περίπτωση καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές.